ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TISH DAHIA, KOMPLEKSI KIKA 2, KOMUNA PARISIT
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682920327

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Multi Medical Center është klinika me shumë specialitete, mikpritëse dhe me ofertat më të mira. Specialitetet tona janë: Obstetrikë - gjinekologji; Pediatri; Kardiopediatri; Nefrologji; Neurologji; Hematologji; Urologji; Onkologji; Nutricion; ORL; Dermatologji; Alergologji; Angiolog; Kardiologji; Imazheri; Reumatologji / Ortopedi; Endokrinologji; Fizioterapi; Infektiv; Laborator.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3