ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MINE PEZA, P. 256/3, PERBALLE POLITEKNIKUMIT HARRY FULTZ
1000 - Tiranë

phone_iphone

0689096717

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Me një eksperiencë të trashëguar shumë vjeçare klinika gjinekologjike “Bylykbashi” ofron ndjekje shtatzanie, ekografi obstetrikale 3D-4D, echografi morfologjike, ndjekje përreth lindjes, planifikim familjar, trajtim të infertilitetit, Pap Test, kolposkopi, vizita gjinekologjike, trajtim i menopauzës, trajtimi i infeksioneve të ndryshme urogenitale, etj. Laborator klinik, biokomik, hormonal, bakteriologjik dhe shërbime të tjera si Kardiologji, Radiologji, Dermatologji, Endokrinologji, Hematologji, Andrologji, patologji të përgjithshme, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3