ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FREDERIK SHIROKA, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0697475903

Përshkrimi:
Ne besojmë se në Stayfit Gym do të jeni gjithmonë në formë, do keni një imazh të mirë si një njeri i shëndetshëm dhe me fizik që cdokush do ju kishte zili! Duke pranuar se tre pengesat kryesore me të cilat përballemi për arritjen e shëndetit ideal janë koha, lëndimi (ose rreziku i tyre) dhe mungesa e njohurive, Stayfit Gym ofron një zgjidhje, me një program të sigurt, efikas dhe të qëndrueshëm, duke zbatuar një teknikë të fokusuar në pajisje të specializuara, me një ose dy seanca 20 minuta në javë.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 08:30-23:00
  • Martё 08:30-23:00
  • Mёrkurrё 08:30-23:00
  • Enjte 08:30-23:00
  • Premte 08:30-23:00
  • Shtunё 08:30-23:00
  • Dielё Mbyllur
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3