ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PALLATET GORA, KULLA NR.3, ZYRA NR.13/1,
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692176698

Përshkrimi:
Përkthime të ndryshme në gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht dhe Greqisht. Dëshironi përkthimin në gjuhë të huaj të dokumentave tuaja: zyrtare, biznesi, gjyqësore, mjekësore, shkollore, libra/katalogë, CV etj? Ju vetëm na thoni gjuhën që ju duhet, cilësia dhe korrektësia janë detyra jonë. Translation Services in different languages: English, Italian, German, French, Greek and Albanian.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3