ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E KAVAJES
1000 - Tiranë

phone_iphone

0676041111

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Psikologe - psikoterapiste sipas standarteve Europiane dhe Çertifikuar nga Europian Association for Psychotherapy. Jam e specializuar në terapin Konjitive Behaviorale (CBT) për adoleshent dhe të rritur. Ofroj shërbime për familje, për çifte edhe të rritur. Trajtoj çrregullime psikologjike të Ankthit si çregullim obsesiv-compulsiv, Depresion, çrregullim Paniku (panic attack), Fobi specifike, Traumat dhe çregullime të humorit.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3