ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA XHOXHI MARTINI, SHESHI AVNI RUSTEMI, P. 9 KATESH, K. 2
1000 - Tiranë

phone_iphone

042230503

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
ANALTIR - Shoqata shqiptare e transportuesve nderkombetare rrugore, albanian association of international road transportues.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3