ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA XHOXHI MARTINI, SHESHI AVNI RUSTEMI, P. 9 KATESH, K. 2
1000 - Tiranë

phone_iphone

042230503

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shoqata Kombëtare Shqiptare e Transportuesve Ndërkombëtarë Rrugorë ose Shoqata “ANALTIR”, është një orgnizatë shoqërore, person juridik i pavarur, me qëllim jo-ekonomik.Shoqata e shtrin veprimtarinë e saj në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Aktualisht në Shoqatë bëjnë pjesë shumica e transportuesve ndërkombëtarë rrugorë. Fillimet e para kjo Shoqatë i ka që në 22 Qershor 1970, si një detyrim shtetëror për t’u anëtarësuar në Sistemin TIR. Shoqata ka statuin e vet dhe funksionon në bazë të legjislacionit të vendit tonë.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3