ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA IDRIZ DOLLAKU, LGJ. ALI DEMI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692089298

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
GENT GRAFIK krenohet me cilësinë e saj të punës dhe varietetit të lartë të shërbimeve që fillojnë nga shtypshkrimet, formave të ndryshme të produkteve dhe veçanërisht kulturës së punës dhe komunikimit. Stafi ynë profesionist me një përvojë shumë të gjatë në këtë sektor është aty për t’iu përgjigjur kërkesave të projekteve tuaja, qofshin këto të thjeshta apo shumë ambicioze.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3