ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA HOXHA TAHSIN
1000 - Tiranë

phone_iphone

0696382605

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Tek Suvenir Kruja do të gjeni punime artisike, veshje popullore tradicionale vendase, sende antike si dhe punime dore. Dyqani është mjaft i njohur dhe për realizimet në filigram. Finesa, kreativiteti dhe mbi të gjitha cilësia e punimeve, ka bërë që për shumë turistë objektet në filigram të jenë ndër të preferuarat e dyqanit.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3