ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E KAVAJES, PRANE KRYQEZIMIT TE 21-DHJETORIT
1000 - Tiranë

phone_iphone

682065786

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Firma tushi mbulon prodhim - montimin e tendave në të gjithe territorin e Shqiperisë, që prej vitit 1998.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3