ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NACIONALE VORE - FUSHE-KRUJE, KM. 4, 4
1032 - Vorë

phone_iphone

0682058863

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Caushi Trans është një kompani lider transporti që operon në Evropë dhe ofron shërbime me vlerë të shtuar në fushën e transportit rrugor. Si një ofrues të integruar plotësisht transportit, CAUSHI TRANS është në gjendje të bëjë transportin sipas kërkesave tuaja me shpejtesi, siguri dhe kosto efektive, çfarëdo sektori të biznesit. Qëllimi ynë është që të zhvillojmë përshtatshmërinë, kualitetin e lartë, në shkallë të gjerë të projekteve logjistike për klientët tanë në mënyrë që të sigurojë një avantazh të caktuar konkurrues.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3