ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

Bulevardi Ri
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682608565

Përshkrimi:
ATY KU ARTI TEJKALON KUFIRIN E NDERTIMIT Kemi një eksperiencë mbi 13 vjecare në fushën e ndërtimit & përkatësisht në punimet dekorative, lyerjet me bojra, patinime, punime gipsi, leter muri, parkete ose laminet. Mirembajtje elektrikeetj, 5 vite eksperince pune ne Greqi e 8 vite ne Londer.Ju ofrojmë klientëve të gjitha garancitë e një strukture të besueshme të organizuar & menaxhuar sipas normativave ndërkombëtare.Korrektësi, Shpejtesi & Garanci
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3