ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, NR. 17
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692029612

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shtypshkronja Ilar eshte themeluar qe ne vitin 1995 dhe prej 27 vitesh realizon shtypshkrime te ndryshme, punime dhe botime librash, revista, fletepalosje, dosje, blloqe, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3